Ontwerpochtend park Wielewaal

Zaterdagochtend 20 september dachten bewoners mee over de inrichting van park Wielewaal. De vraag was hoe met kleine aanpassingen het park nog aantrekkelijker is te maken.

Een tiental bewoners voerden gesprekken met 2 ontwerpers die direct schetsen maakten van de wensen. Aan het eind van de ochtend, vatten de ontwerpers de inbreng van de ochtend samen.

Voorlopig ontwerp park is in de maak 

De gemeente werkt nu de schetsen van die zaterdagochtend uit tot een voorlopig ontwerp. Dat ontwerp presenteren wij oktober/november in een nieuwsbrief die alle bewoners krijgen. Daarna kunt u gedurende 2 weken op het ontwerp reageren. 

Gedurende die 2 weken is er ook een inloopbijeenkomst waar u alle ontwerpen, dus ook van het park en de pleintjes kunt bekijken. In de nieuwsbrief van oktober/november vindt u daarvoor de uitnodiging. Eind dit jaar volgt dan het definitieve ontwerp. 

Vragen?     

Heeft u vragen over de ontwerpochtend of over het project Groot Douwel? Neemt u dan contact op met Elske Goverde-Hoekstra, projectassistente, telefoon 69 3512 of grootdouwel@deventer.nl. Zij helpt u graag.