Bladactie

Dit jaar is de bladactie van 13 november tot en met 15 december.

In de herfst zorgt de combinatie van regen, wind en bladeren voor veel rommel en soms zelfs gevaarlijke situaties in de wijk. Daarom is het verstandig om er voor te zorgen dat juist op die plaatsen de bladeren voor de winter worden verwijderd. Op andere plaatsen, zoals in parken en grote plantvakken, kan het blad juist blijven liggen; 'we ruimen  het blad op waar het moet en laten het liggen waar het kan'!

Het Groenbedrijf zorgt er samen met Circulus en Cambio voor dat Deventer zo snel mogelijk ‘bladschoon’ wordt. Op de pagina over de Bladactie vindt u informatie over bijvoorbeeld bladhopen en het veegschema.

Cambio

Cambio verzorgt de contacten met bewoners met de inmiddels overbekende ‘bladkoeriertjes’ onder het motto ‘U veegt, wij halen!’. Daarnaast organiseren ze de bladverzamelwedstrijd van de basisscholen in Deventer.