Themasite Openbare Ruimte

De gemeente, Het Groenbedrijf en Cambio zorgen ervoor dat straten, speelplekken, wijkgroen en parken schoon, heel en veilig blijven. In de onderhoudsplannen legt Deventer vast waar de komende jaren zaken gerepareerd of vervangen worden.

In de onderhoudsplannen legt Deventer vast waar de komende jaren zaken gerepareerd of vervangen worden.


Kwaliteit

De gemeente beoordeelt ieder jaar de kwaliteit van bijvoorbeeld het groen, de straatverlichting en de bestrating. Dat doet de gemeente door eigen onderzoek, maar ook door de mening van de inwoners te vragen.


Meldpunt Openbare Ruimte

Het Meldpunt Openbare Ruimte levert nuttige informatie over de kwaliteit van de openbare ruimte. Op basis van de meldingen van inwoners bekijkt de gemeente wat er verbeterd moet worden om te zorgen dat de kwaliteit van de openbare ruimte goed blijft.


Meer Jaren Onderhoud Plan (MJOP)

In het MJOP staat waar de komende 4 jaar groot onderhoud wordt uitgevoerd. Met het groot onderhoud zorgt de gemeente ervoor dat straten, wegen en pleinen maar ook speelplekken, parken en begraafplaatsen schoon, heel en veilig blijven.


Lopende onderhoudsprojecten

Wilt u weten welke projecten voor groot onderhoud op dit moment lopen in Deventer? U vindt ze op de website Deventer wordt nog knapper.


Dagelijks onderhoud

De gemeente Deventer voert dagelijks onderhoud uit om de openbare ruimte schoon en veilig te houden. Lees meer over het dagelijks onderhoud binnen Deventer.